keskiviikko 12. elokuuta 2009

Hammasuutisia

Tänään viimeinkin Frodolta tippui toinen yläkulmahammas ! Kulmurit alkoivat heilumaan muutama päivä sitten kunnolla, ja nyt tuli tulosta. Toinen on myös ihan irtoamassa, joten eiköhän me päästä näistä nyt eroon ;)
Olemme aloitelleet Frodon kanssa jo pikkaisen lenkkeilyä, tähän saakka se on ollut enemmän omalla pihalla kiertelyä ja vähän tiellä edes takaisin. Nyt kierrämme n. kerran päivässä korttelin ympäri, eihän se suuren suuri lenkki ole, mutta n. 15 minuuttia siihen kuluu. Samalla on hyvä harjoitella toisten koirien ohittamista ( vaikka niitä aika vähän vastaan tulee ) sekä nätisti kulkemista.
Myös ruuan turvotusaikaa olemme vähentäneet n. ½ tuntiin, että voisi sitten pikkuhiljaa siirtyä kuivaan ruokaan.

Ajattelin nyt jättää ainakin jokaviikkoiset kasvukuvat pois, kun paljoa muutosta niistä ei näe :D Mutta mittoja laitan edelleen, tällä kertaa ne olivat 7 kg ja 27,4 cm.

Vielä loppuun kuva arkiston kätköistä Fropasta pienenä ♥


2 kommenttia:

M.A kirjoitti...

Voi kuinka söpö kuva! onkos hän tekemässä pahojaan ;) jotenkin niin pentuilme! Hieno homma että Frodolla hampaat alkaa lähteä, meille tuli hammaslääkärireissu, mutta kannatti. Ei olisi itsestään lähtenyt, mutta nyt sekin on hoidettu ja voi taas jatkaa seuraaviin etappeihin :)

Veera kirjoitti...

Meeri - jep, kuopankaivuu projekti taisi olla meneillään ;)
Meillä tippui nyt tänään toinenkin kulmuri ! Tosi kiva että ne nyt lähtivät, mutta tällä viikolla olisi kyllä sitten varattu aikaa poistoon jos ei olisi irronnut. Hyvä että tekin saitte hammasjutut kuntoon ! :)