sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Kuulumisia

Ohoh, satuimpa tänään vilkaisemaan Turun KV näyttelyiden sivuja, ja aikatauluthan olivat ilmestyneet sinne jo viikon etuajassa. Hiilukoita on ilmoitettu 13, ja luokat alkavat jo klo 10. Nyt alkoi jo vähän jänskättää :) Näyttelyjuttuja ollaan nyt yritetty treenata niin usein kuin muistetaan, mutta eiköhän se ihan hyvin mene. Kiva kuulla mitä mieltä Fropasta ollaan.
Muuten Frodo elelee normaalia koiranelämäänsä, lenkkeillen reippaasti (yleensä alkulenkistä hitaammanpuoleisesti kun mennään kotoa poispäin... :o) ja peuhaten päivät pitkät. Se on nyt alkanut ainakin välillä heräilemään jo neljältä ensimmäistä kertaa yön aikana, eikä enää millään nukuttaisi. Frodo ei kyllä muutenkaan ole mitenkään kovin unikeko. Ruoka maistuu vaihtelevasti, ruokahalu tuntuu vähän vähentyneen, varmaan kun kasvukin hidastuu.
Kasvattaja-Elinan suunnalta tuli myös hyviä uutisia, hobittien vanhemmat oli testattu linssiluksaatiogeenin osalta, ja molemmat saivat tuloksen clear ! :) Pentuja ei siis edes tarvitse testata, koska niillä ei voi olla kyseistä geeniä.
Eilen hobittipentueelle tuli myös täyteen 9 kuukauden ikäpylväs ! Frodon mitat tällä hetkellä ovat 8,1 kg ja 29,5 cm.

Ei kommentteja: