maanantai 22. maaliskuuta 2010

Tampere KV

Lauantaina vietettiinkin huippukiva näyttelypäivä lähes koko hobittipentueen voimin. Aamulla suunnistimme Frodon kanssa junalle, jolla matkasimme Tampereelle. Matka meni hyvin ja alun toisten koirien perään kuikuilun jälkeen Frodo malttoi hienosti rauhoittua nukkumaan maahan (:
Näyttelyt pidettiin Tampereen messu-ja konferenssikeskuksessa, ja halli vilisikin jo koiria sinne saapuessamme. Frodo oli heti paljon reippamman oloinen kuin Turussa, ehkäpä se johtui siitä kun se viiletti vain Stellan perässä :D Heti alkuun näimmekin Voitto-veljen omistajineen ja myöhemmin myös Lakun ja Meerin ja Morizin omistajansa kanssa. Tämä olikin eka kerta luovutuksen jälkeen kun näin muita pentuja kuin Lakua ja Stellaa. Voitto ja Moriz olivat molemmat tosi komeita iloisia heeleriherroja (:
Kehää saatiin odotella jonkin aikaa, ja kun pääsimme sinne Frodo esiintyi hienosti ! (: Se ei juuttunut kertaakaan hajujen perään ja liikkeet menivätkin tosi hyvin. Pöydällä Frodoa vähän ujostutti, mutta seisominen maassa meni myös ihan hyvin. Tulokseksi saimme H'n, mutta tärkeämpää oli, että Frodolla oli selvästi kivempaa kehässä kuin viimeksi. Tästä on hyvä jatkaa!

Frodon arvostelu tänään:
Hyväntyyppinen, hyvät mittasuhteet, hyvät pään linjat ja mittasuhteet. Silmissä hieman pyöreyttä. Sopiva rintakehä, etenkin seistessä köyristää lanneosaansa. Hyvät takakulmat, mutta liikkeessä taka-askel saisi olla tehokkaampi. Kyynärpäissä löysyyttä ja melko voimakkaasti taipuneet eturaajat. Melko hyvä karvanlaatu, pohjavilla puutteellinen. Ujostelee käsittelyä mutta liikkuu hyvin.

Kehän jälkeen oli vielä aikaa katsella ja tehdä myös ostoksia. Mukaan tarttui nameja ja hammasharja, jos nyt alettaisiin kunnolla harjoittelemaan tuota hampaiden pesua. Ennen kotimatkaa Froppa ja Stella pääsivät vielä koirapuistoon pyrähtelemään (:

Kuvista iso kiitos Martille!

Hobitit vasemmalta alkaen: Voitto, Stella, Moriz, Laku ja Frodo


Hehheh, löytyihän joukosta tälläinenkin (:

5 kommenttia:

M.A kirjoitti...

Ai säkin ostit sitten hammasharjan :) se oli aika kiva löytö ja aletaan Lakun ja Einon kanssa harjoittelemaan kans tuota hampaiden harjausta.. jos nyt silloin tällöin.
Ja se pehmolelu on jo rikki, minkä ostin jätkille.. äärgh. Pitihän se nyt tietää ettei se lelu niden hampaissa kestä, mutta parsitaan se kasaan :). Oli kiva nähdä, oltaisiin mielellään pistetty leikit pystyyn, mutta toisella kertaa sitten :)

Elina kirjoitti...

Frodolla tuntui kyllä olevan kiva näyttelypäivä ja hyvä arvostelu tiukalta tuomarilta joka tapauksessa:)

Meeri: Meilläkin käy melkein aina noin. Lelut eivät tunnu heelereiden hampaissa kestävän:D

Veera kirjoitti...

Meeri - joo, aikasemmin ollaan harjoteltu hampaiden harjausta vaan kangaspalalla joka on kiedottu sormen ympärille. Kokeiltiin jo sunnuntaina, ja ihan ok se antoi harjata, pientä rimpuilua lukuunottamatta (: Ja noi lelut ei kyllä kestä, varsinkaan pehmolelut. aina vanut tulossa heti ulos :D

Elina - jep, saa kyllä olla pikkuherrasta tosi ylpeä (: ♥

M.A kirjoitti...

Heiii.. toi on niin hyvä kuva susta ja Frodosta.. tuli oikein ääneen semmonen "ooooooi". :D
Ihana! :)

Onko teillä hammastahnaa käytössä, vai pesettekö pelkällä vedellä?

Veera kirjoitti...

Meeri - jep, toi oli kyllä aika hyvä otos kuvaajalta (:
Ihan vedellä pestiin, en sitten tiiä pitäiskö olla ihan tahnaa. Yks kaveri vaan sanoi että niiden koirien mielestä se tahna maistuu niin hyvältä, että tuppaavat ihan pureskella harjaa sen takia :D