sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Match Show 24.4.10, Sipoo

Eilen pääsimme Frodon kanssa kokeilemaan taas näyttelytaitojamme, kun osallistuimme mätsäreihin Sipoossa. Ne järjestettiin Hurttahulinoiden yhteydessä ja tapahtumassa oli kaikenlaista muutakin ohjelmaa, kuten koiran ja omistajan yhdennäköisyyskisa (:
Tultuamme mätsäripaikalle oli siellä jo melko paljon koiria sekä ihmisiä katselemassa. Juttelin siinä erään naisen kanssa, joka sattui sitten myös olemaan meidän parimme ekassa kehässä. Frodo ja hänen länsi-Götanmaan pystykorvansa tulivat hyvin toimeen ja painivatkin hiekkakentällä ennen kehää -.- Onneksi Frodo pysytteli seisomassa eikä kierinyt hiekassa kuten kaverinsa :D
Kehään päästyämme ravasimme ympäri ja tuomari katsoi koirat pöydällä, mutta koiria ei mitenkään seisotettu tuomarille, mikä oli vähän hassua. Frodo meni hienosti, mutta saimme tällä kertaa sinisen nauhan ja jäimme odottelemaan sinisten kehää. Sinne päästyämme Frodo tosiaan pisti parastaan ja kuunteli hienosti minua, sekä ravaaminen että seisominen menivät hyvin (: Tuomari tiputteli koiria yksitellen pois, ja kun meitä oli enää kolme jäljellä ajattelin, että saattaisimme tipahtaa seuraavana. Mutta tuomarin mielestä Frodo esiintyi hienosti, ja sijoituimme sinisten kehässä ensimmäisiksi (: Kyllä sai taas pojasta olla ylpeä ♥ Palkinnoksi saimme ison säkin ruokaa, jota Frodo saakin kokeilla vanhan loputtua.
Kehän jälkeen Frodo sai tutustella monenmoisten koirien kanssa, yksi superkiva tyttökoirakin löytyi jota Froppa ei olisi halunnut päästää silmistään :D
Tässä vielä poseeraus kotoa, kun mukana ei ollut ketään kuvaamassa:Paimennusta varten tarvitsimme myös valjaat, ja minulle syttyi hirveä innostus kokeilla niiden tekemistä itse (: Netin selailun ja mittojen jälkeen pääsin hommiin ja vanhat repun hihnat ja fleecekangas saivat uuden muodon pikkukoiran valjaissa. Ne onnistuivat paremmin kuin odotin ja Frodo käyttää niitä tosi mielellään. Loppuun vielä muutama kuva:8 kommenttia:

M.A kirjoitti...

Vautsi Veera, mahtava mätsäripäivä teillä :) onnea! Komea Frodo.

Hienot valjaat, pitäisi itsekin kokeilla valjaiden ja pantojen tekoa, kun ne olis kivaa väsättävää.

Meidänkin pitää vielä ostaa se liina sinne paimennukseen, kun sillä voi olla käyttöä muuallakin kun vaan sielä paimennuksessa.

Veera kirjoitti...

Meeri - Kiitos, Froppa oli kyllä ihan huippu tuolloin (: Se on niin hieno herra ;)
Joo, tuo valjaiden teko oli oikeastaan tosi kivaa, itselläkin on ollut mielessä kokeilla myös samantyylisen pannan tekoa. Ja tuo liina on kyllä ollut hyödyllinen, Froppa on saanut olla pihassa ja hiekkakentällä melkein vapaana ;)

Elina kirjoitti...

Lämpimät onnittelut Frodolle ja Veeralle mätsärimenestyksestä! Todella upeeta! Frodo on tosi hienon näköinen tuossa poseerauksessa:)

Veera kirjoitti...

Elina - Sekä Froppa että minä kiitämme (:

Anonyymi kirjoitti...

Loistava suoritus!!!! Onnea hienosta suorituksesta!
t.Laura & Eppu+Lassi

Veera kirjoitti...

Laura - kiitos paljon (: !

Iida kirjoitti...

Vau onnea :) hienosti tosiaankin meni!
Ja hienot valjaat (:
t.Iida ja tappijalat Oosa ja Indi

Veera kirjoitti...

Iida - kiitos vielä, molempiin (: