perjantai 14. toukokuuta 2010

Match Show 13.5.10, Järvenpää

Eilen oltiin taas mätsäreissä kokeilemassa esiintymistä, ja hienostihan siellä sujui (: Koiria oli paikalla aika paljon, pieniäkin reippaasti enemmän kuin viimeksi Sipoossa. Olimme vasta aika viimeisten parien joukossa, joten odottelua tuli ennen kehää aika paljon. Frodo vaikutti olevan aika paljon hajujen ja muiden koirien perään, mutta vähän siinä harjoiteltiin ja sain huomiota myös itseeni.
Kehässä meidän parinamme oli bichon frise, joka esiintyi ihan hyvin. Frodo oli alkuun nenä maassa aika paljon, mutta seisominen meni hienosti. Pöytäharjoittelua kaivattaisiin roppakaupalla, tuomarin tunnustellessa Frodoa se taas yritti nojautua poispäin, eikä olisi halunnut seistä kunnolla. Mutta hampaiden katsominen menee sentään ongelmitta ;)
Lopuksi tuomari kehui Frodoa hirveästi, ja sanoi meidän olleen tasainen pari, mutta pöydällä ujostelun takia punainen nauha meni bichonille.
Sinisten jatkokehässä pääsimme sitten parempaan vireeseen, seisominen sujui huippuhyvin ja häntäkin oli suurimman osan ajasta kaarella ylöspäin!! :D Ravailut porukan seassa menivät hyvin, myös yksittäin samaten. Noin 20 koirasta tuomari karsi neljä koiraa jatkoon, ja kolmantena hän kutsui sinne meidät (: Myös sheltti, beagle ja chihu pääsivät loppumittelöön. Tuomari selvästi tykkäsi Frodosta, ja sijoitti meidät pohdinnan jälkeen sinisten kakkosiksi! Frodo oli kyllä taas niin hieno että (: ♥ Chihu oli tällä kertaa ykkönen, mutta emme todellakaan huonolle hävinnyt, sen verran upea tapaus oli.
Päivä oli kuuma ja Frodo kehien jälkeen janoinen ja viilennystä vailla, ja lopuksi se köllöttelikin varjossa hiekkakentän reunalla. Myös huomenna olisi mätsärit Järvenpäässä, mutta ne taidetaan jättää väliin, ettei tule liikaa yhteen menoon ;)

Lopuksi tuttuun tapaan kuvia:
Haha, päivän hienoin otos ;)

Loppuun vielä iloinen poseeraus näyttelypaikalta (:

5 kommenttia:

M.A kirjoitti...

vau! Teillähän alkaa nämä mätsärit mennä kuin vettä vaan.. :) hienosti pärjätty, onnittelut! :D

Laura kirjoitti...

Onnittelut upeasta mätsärimenestyksestä!! Teillä sujuu todella hienosti toi seisominen. Meillä se on vielä niin alkutekijöissä noihin teiän kuviin verrattuna... Pikku hiljaa :)

Meilläkin muuten täällä Hgissä mätsäreitä tiedossa sunnuntaina 23.5 ja lauantaina 29.5, tulkaa mukaan jos pääsette!

Veera kirjoitti...

Meeri - jep, tuo menestys peräjälkeen tuli kyllä vähän yllätyksenä, mutta kiitos (: !
Laura - Kiitos paljon (: Meillä on 29.5 suunnitelmissa myös mätsärit järvenpäässä, mutta noita 23.5 voisi harkita (: Katsotaan jos siellä nähdään!

Anonyymi kirjoitti...

Taisi olla joku menestykseen vaikuttava ihminen mukana..

Terveisin salainen ihailija

Veera kirjoitti...

Anonyymi - haha jotenki arvaan kuka ;) ! Mut voihan se olla :D