tiistai 26. toukokuuta 2009

Frodo n. 14 vko

Frodon kanssa ollaan nyt seikkailtu kaikenlaisissa paikoissa. Perjantaina käytiin Keravan keskustassa, missä liikkuikin ihan reippaasti ihmisiä. Frodo käveli nätisti ja otti vastaan silittelyjä ja ihasteluja (:
Lauantaina taas vauva käväisi tallilla, itse en kerennyt sen kanssa olla kun olin hevosen selässä (: Mutta kuulemma reippaasti oli jo uskaltanut haistella heppoja ja katsella ympäristöä.

Meidän piha taitaa olla oikea oravien piilotuspaikka, kun vaikka mitä ruokaa löytyy kukkapenkeistä ja nurmikon seasta. Viimeksi sunnuntaina Frodo nappasi kasvien seasta suklaakonvehdin, joka onneksi saatiin pois (:

Ostin nyt tuommoisen nylon-näyttelyhihnan, jonka kanssa ollaan harjoiteltu seisomista. Paremmin on jo alkanut sujua, tavoitteena ovat mätsärit sitten heti kun Frodo on saanut rokotukset kuntoon.


Frodo painoi 4,1 kg ja oli 22,5 cm korkea.

8 kommenttia:

Maria & Selma kirjoitti...

Frodo on taas niin komeana kuvassa! Ihana ryhti pikkumiehellä :) Selmalla on pian edessä kova paikka kun sen pitää erota Stellasta. Olisi kiva jos voisimme kesällä käydä Frodoa moikkaamassa niin Selmakin pääsisi taas hoivaamaan jälkikasvuaan :D

Anna kirjoitti...

Hieno poseeraus pikkumieheltä! Kiva että saatiin Keravallekin lisää heelereitä, ja vielä sukulaisia :)

Kesäterveisin
Anna
Marmalade's Lancashire Heelers

Elina kirjoitti...

Niin hieno Frodo! :)Tsemppiä mätsäreihin!

Veera kirjoitti...

Maria - tapaaminen käy tosi hyvin, ilmoittele kun olet muuttanut (:

Kiitos kaikille kommenteista (: !

Anonyymi kirjoitti...

Hieno Frodo!! Terveisiä Capu-veljeltä Lassilasta :)
Leena

M.A kirjoitti...

todella hienolta näyttää Frodon poseeraus. Terveisiä Laku- veljeltä, joka opettelee seisomaan yhtä hienosti kuin isoveljensä ;)
T: Meeri

Veera kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Veera kirjoitti...

Terveisiä myös molemmille velipojille (: !