perjantai 26. kesäkuuta 2009

Koirakavereita

Eilen Frodolla oli jälleen kerran superkiva päivä (: Meillä kävivät illalla kummini lapsineen ja heidän koiransa Nelli. Nelli on iso labbis, mutta se on tottunut leikkimään pientenkin koirien kanssa, joten leikit sujuivat hyvin. Frodo ei arastellut Nelliä ollenkaan, ja näytti ihan ottavan mallia isomman koiran elkeistä.
Frodo yritti kovasti haastaa Nelliä juoksuleikkeihin, mihin se muutaman kerran yhtyikin. Frodo on tainnut noilta naapurin koirilta sekä mätsärissä tapaamaltaan koiralta oppia sen, että se yllyttää toista leikkiin tassuilla huitomalla. Nytkin Nelli sai monet kerrat tassuista kuonolleen.
Tuliaisena Maikku ja tytöt toivat kumisen possun joka röhkii, ja Frodohan ihastui siihen niin, ettei meinannut lopettaa sen riepottamista. Illalla vauva nukkui kun tukki.

Tänään puolestaan naapurimme oli pihalla, ja kävimme heidän isolla aidatulla pihalla Frodon kanssa, joka sai riehua Moonan ja Mantan kanssa. Moona ja Frodo tulevat tosi hyvin juttuun, ja juoksivat ympäri pihaa villiä vauhtia (:

Kuvia Nellistä ja Frodosta:









4 kommenttia:

M.A kirjoitti...

Meillä kesti tuo possu vain päivän, kun Laku viilsi sen mahan.. hmm..(täytteet tuli ulos) mutta tykkäsi niin paljon siitä, että ajateltiin ostaa toinen. Kun se ei ole sellainen kauhea vinkulelu kuin kaikki muut kumiset yleensä. Onpas Frodolla paljon koirakavereita käynyt tutustumassa. Onko se kaikkien kanssa tullut toimeen. Meillä Laku on tutustunut vain muutamaan koiraan, koska meillä ei lähipiirissä ole koiria, mikä harmittaa. Hyvä kuva Frodosta possu suussa :D
T: Meeri

Veera kirjoitti...

Hmm, no toivottavasti kestää (: ! Frodolle ollaan kyllä yritetty saada mahdollisimman paljon erilaisia koiria tutustumaan, joidenkin kanssa se tulee heti tosi hyvin juttuun, ja toisia taas se arastelee, etenkin jos ne käyttävät paljon hampaita leikeissään. Frodon mieleen kun ovat enemmän tuollaiset takaa-ajoleikit :D Mutta kenenkään kanssa ei kyllä ole ollut isompia ongelmia.

Laura kirjoitti...

Juu, possu löytyy Epunkin lelukopasta! :) Suuri hitti on ollut! Ja ääni ei tosiaan ole paha, verrattuna monenlaisiin muihin vinkuleluihin.

Veera, odotan jo innolla sunnuntaita että pojat pääsee tutustumaan toisiinsa! Varmasti tulevat toimeen keskenään, mutta jännä nähdä miten suhtautuvat toisiinsa kun samaa näköä on enemmän kuin muiden koirien kanssa. Eppu ei ole nähnyt muita heelereitä yli kahteen kuukauteen!

Veera kirjoitti...

Jep, samaten! Frodon viimeiset kokemukset heelereistä ovat ennen vieroitusta, mutta olen kyllä kuullut, että saman rotuisilla on erityisen hyvät leikit 8) Eppu onkin jo paljon Frodoa isompi, kiva nähdä myös miten erilaisia heelerit voivat olla (: