sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Mökillä

Olimme koko perhe juhannuksen mökillämme Hirvensalmella. Frodolle paikka oli ihan täydellinen, sai olla vapaana metsässä pyydystellen hyttysiä ja kahlailla järvessä. Frodo sai melkein jokaisella metsäkävelyllä hepulin, ja veti ihan täysillä ympäri metsikköä kun oli niin innoissaan 8)
Uimaan Frodo ei oikeastaan uskaltanut, ei edes ihmisten perässä. Se kahlaili mahaan saakka monta kertaa, vaikka vesi olikin hirmuisen kylmää. Vahingossa hepulissaan se kyllä kerran juoksi rantaveteen niin että kastui ihan läpimäräksi (:
Matkalla Frodolle ostettiin ihan omat pienet pelastusliivit, joita tulikin käytettyä monta kertaa. Frodo osasi olla ihan nätisti veneessä, mitä nyt välillä vain tylsistytti pelkkä istuminen. Perjantaina käytiin veneellä juhannuskokolla, ja Frodo pääsi samalla kokemaan ihmisvilinää läheisen Kissakosken tehtaan pihalla, jolla kokko oli.
Mökillä tuli harjoiteltua luokse tuloa aika paljon, sekä sitä, että Frodo vapaana ollessaan seuraisi ihmisiä ilman mitään kutsuja. Ei se kyllä kovin kauaksi jäänyt, tai jos jäikin, niin tuli hirmuista kyytiä perään. Parin viikon päästä Frodo pääsee pohjanmaalle isovanhempien luo, ja viettämään taas aikaa hevosten kanssa (;

Loppuun vielä mökkireissun parhaita kuvia, lisää saattaa tulla kun saamme Katrinkin kuvat katsottua (:

Ei kommentteja: