lauantai 18. heinäkuuta 2009

Koiraseuraa ympäri vuorokauden

Olimme viime viikon Frodon kanssa mummolassa serkkujemme kanssa, ja mukana oli myös heidän kleinspitzinsä Veeti. Frodolle tilanne oli uusi, kun kaveri oli odottamassa kokoajan leikkiin, eikä edes tiennyt missä välissä olisi nukkunut :D Ekat päivät Veeti roikkui koko ajan Frodon mukana, oli niin innnoissaan kaverista. Jos Frodo meni makoilemaan jonnekkin, niin joko Veeti tuijotti sitä ja läähätti vieressä, tai nuoleskeli Frodoa kuonosta ja päästä :D Viimeisinä päivinä Veeti taas väsähti ja Frodo oli se aktiivisempi osapuoli, joka olisi halunnut leikkiä.
Koirat tulivat tosi hyvin juttuun, minkäänlaista totista murinaa ei tullut kertaakaan (: Niillä oli tosi samanlaiset leikit ja muutenkin olivat tosi sopusuhtainen pari, kun Veeti on vanhempi, ja Frodo taas voittaa sen painollaan. Frodo myös keksi heelermäisen keinon laittaa vastaan Veetille, se juoksi pää ihan maan tasalla ja puri Veetiä jaloista ;D
Frodolta lähti myös eilen eka kulmahammas! Olimme ihan riemuissaan, että pääsemme eroon niistä lopuistakin naskalihampaista, ja yllättävän helposti se myös lähti. Yläkulmahampaiden edessä näkyy jo pienet alut uusista hampaista, joten yritämme nyt saada niitä oikein urakalla heilumaan, kun vielä ne ovat ihan tukevasti kiinni. Toinen alahammas puolestaan tulee luultavasti putoamaan myös piakkoin.

Vielä loppuun kuvia Frodon ja Veetin painimatseista (:






Ei kommentteja: