sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Veljekset kuin ilvekset

Melkein pari viikkoa vierähti maalla, Teuvalla. Meillä oli siellä hevonen vuokralla, joten Frodo vietti melkeinpä kaikki päivät ihan hevosen lähettyvillä. Enää ei voi kyllä sanoa että pelkäisi ollenkaan hevosia, sen verran tehokas siedätyskuuri tuli (:
Parina lämpimänä päivänä kävimme uimassa meren rannalla ja Frodo uskalsi etenkin toisena päivänä hienosti kahlailemaan meriveteen. Ekana päivänä tuuli oli niin kova että rantaan tuli isoja aaltoja, joista Frodo ei kamalasti tykännyt (:

Loman lopussa päästiin tapaamaan vielä Frodon veli Laku omistajineen. Veljekset olivat ihan saman näköiset, Laku vain oli kaikin puolin isompi, painoeroa niillä oli n. kilo. Leikki sujui hienosti, eikä mitään ärhentelyä tullut koko aikana. Koirat pääsivät järveenkin kahlaamaan möyrittyään ensin itsensä yltä päältä hiekkaan. Sää oli aika huono, vettä satoi melkein koko ajan, joten kuvat eivät ole aivan parhaimmasta päästä, mutta kyllä niistä näkyy poikien leikki ja Lakun hienot hampaat :D











2 kommenttia:

M.A kirjoitti...

voi hitsi miten hyviä kuvia sait pojista! :) mahtavaa menoa oli nähtävissä. ja todellakin, mitkä hampaat Lakulla :F hehee. Kiitos teille ihanasta ajasta, Laku lähettelee veljelleen terveisiä :D

Elina kirjoitti...

Voi kuinka ihania kuvia! Kyllä on veljissä samaa näköä:) Samanlainen hieno kontakti istumiskuvassa ja samantapainen ilme muutenkin, ihania:) Siskolikka lähettää terkkuja!