sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Eläinmessuilla


Tämä päivä menikin Frodon kanssa Myyrmäkihallissa eläinmessuilla. Tarkoitus oli mennä jo totuttelemaan sisähallissa oloa Turun näyttelyä varten ja kivahan siellä muutenkin oli kierrellä ja kattella agilitya ja rally-tokoa (:
Junalla matkustettiin ja matka meni tooosi hienosti, oli reipas konduktööriä ja muutenkin matkustajia kohtaan ja malttoi aika hyvin olla paikallaankin matkan ajan :D Hallilla käyttäytyi myös tosi kivasti, seikkaili ihmis-ja koiravilinässä kun vanha konkari. Oli paljon reippaampi kun luultiin, odotettiin edes jonkinlaista jännitystä, mutta ei. Paljon koiria tuli pikaisesti nuuhkittua ja muutama ihminenkin tunnisti heelerin! Mukaan kotiinviemisiksi lähti pari puruluuta ja possunkärsiä ja kuivattua hirvipaistia ;)

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Me oltiin siellä lauantaina! Ei kylläkään mätsäreissä, mutta nyt oon kyllä jo oikeesti pohtinut sellaiseen menemistä Epun kanssa.

Lauantain lemmikkimessujen mätsäreissä oli mukana Epun serkku; hiilukkaneiti Tihu, 6kk Kouvolasta jota seurasimme silmiä räpsyttämättä. Neiti sai pentuluokan punaisen ja pääsi BIS 4:ksi.

M.A kirjoitti...

Oliko sulla kertaakaan vaikeuksia Frodon kanssa sielä hallissa ollessa, halusiko se merkkailla sielä sisällä? Meillä on ensviikonloppuna pentunäyttelyt ja sielä pitäis poikaa testata.

Veera kirjoitti...

Laura - Oho, harmi ettei satuttu samana päivänä :D ! Sunnuntaina ei näkynyt muita heelereitä mätsärin tai agilitynkään puolella.
Menipäs Tihulla hienosti ;) !

Meeri - Ei kyllä ollut mitään ongelmia, tosi hyvin meni. Eikä jalkakaan meinannut nostaa mihinkään, oli varmaan niin paljon muutakin tekemistä + Frodo on muutenkin huono tekemään asioitaan vieraissa paikoissa, ei edes hallin pihalla tullut kertaakaan merkkauksia.
Onnea niihin näyttelyihin!