maanantai 21. kesäkuuta 2010

Leirielämää heelerleirillä

Viime viikonloppu vierähti nopeasti Punkalaitumella, missä järjestettiin tämänvuotinen heelerleiri. Olimme Frodon kanssa leirillä ensimmäistä kertaa, mutta sen verran mukavaa oli, että menemme varmasti uudestaan ! (:

Perjantaina saavuttuamme oli Seppo Vilanderin luento heelerin luonteenpiirteistä ja käyttäytymisestä. Alku meni meiltä ohi, mutta kuullosti ihan mielenkiintoiselta. Vasta luennon jälkeen pääsimme majoittumaan ja illalla kerkesimme vielä käydä monien kavereiden kanssa leikkimässä.

Lauantai alkoi meidän osalta näyttelykoulutuksella. Paikalle saapuivat myös Laku ja Moriz hobiteista, eli emme sentään olleet ainoita (: Saimme hyviä neuvoja pöydälläoloa varten ja niiden avulla Frodo seisoi ihan ilman minuun nojailuja ja kiemurteluja. Sen jälkeen käytiin vieheellä (mikä oli Frodosta sunnuntaihölkkäilyn arvoinen juttu :D) ja suunnistamassa. Päivällä oli vielä ruokintaluento ja illalla suuri heelerseikkailu. Joukkueemme kanssa suoritimme tehtäviä ja minä ja Frodo pääsimme häkkitehtävän pariin. Koira suljettiin häkkiin ja minun täytyi löytää avain mahdollisimman nopeasti oven lukkoon. Onneksi se löytyi melkein heti, Frodo ei nimittäin tykännyt kauheasti häkissä odottelusta ;) Illalla selvisi että meidän joukkue voitti seikkailun ja saimme hienot fleecepalmikot koirille.

Sunnuntaina ainoana ohjelmana oli leirinäyttelyt. Kerkesimme istuskella kehän laidalla aika kauan ennen omaa vuoroamme ja Frodoa alkoi jo tylsistyttää. Junnu-uroksia oli aika monta, kahdeksan kappaletta, joten myös kehässä tuli odottelua. Esiintyminen sujui hyvin, samoin pöydälläolo paljon paremmin uusien keinojen turvin (: Frodo sai EH'n ja tuomari sanoi muuten kaiken olleen hyvin kunnossa, mutta että Froppa tarvitsee aikaa kehittyä ja saada massaa, mikä olikin jo tiedossa. Eli meidän esiintymiset loppuivat siihen, kun ERI'n saaneita oli niin monta. Mutta tyytyväisiä oltiin! Alla Frodon arvostelu suomennettuna: 

"Hyväntyyppinen junioriuros. Kaunis pää, pienet hyvinmuodostuneet korvat. Tummat silmät. Vähän pitkä kuono-osa, oikea purenta. Hyvä kaula. Hyvät kulmaukset edessä ja takana, mutta vähän pitkä lanneosa ja jyrkkä risti. Erinomainen turkinlaatu ja hyvä väri. Liikkuu OK mutta köyristää lantiota ylöspäin liikkuessaan. Hyvä luonne ja hyvin esitetty."

Päivän päätteeksi Frodo ja Laku saivat vielä poseerailla kameralle, ja kuvia tästä löytyy lopusta. Myös leikkituokio pistettiin pystyyn ja pojat saivat kirmailla mielin määrin. Sen jälkeen olikin lähdön aika, ja loppuilta Frodolla menikin nukkuessa (myös seuraavana päivänä oli hurjan väsynyt (8 ). Ensi kesän leiriä odotellessa!
Lopuksi kuvia aikajärjestyksessä: ensin vieheeltä, sitten näyttelyistä ja vikana Lakusta ja Frodosta yhdessä.

Oottelua ennen kehää...
Oikealla Frodo, vasemmalla Laku ja Meeri
 Veljesten leikkihetki


Hiukan samaa näköä ;)


Näyttelykuvista kiitos Hanna Paloselle!

2 kommenttia:

M.A kirjoitti...

HAHAA.. Toosi hienoja kuvia <3 mahtavat koirulaiset veljekset kuin ilvekset :D

Leiripäivät olivat kyllä mahtavat, kiitos vielä seurasta ja kivasta sellasesta :).

Laku tykkäs ihan hulluna oleilla ja leikkiä Frodon kanssa. Näyttely meni hyvin, hienot pojat meillä!

Veera kirjoitti...

Meeri - jep, piti oikeen ihmetellä että onko ne oikeasti noin samannäköiset kuin tuossa kuvassa :D mutta Frodolla oli kanssa huippuhauskaa, kiitos teille leiriseurasta ! Siihen erkkariin osallistuminen meidän osalta onkin nyt vähän epävarmaa, koska meillä on rippijuhlat edellisenä päivänä, joten täytyy katsella jos joku olisi täältäpäin lähdössä ja pääsisi (taas) kyydillä ;)