maanantai 17. tammikuuta 2011

Froppa & talvinen Lahti

Viime näyttelyistä olikin jo aikaa, kun eilen päästiin taas vierailemaan kehässä (: Viimeksi Froppa oli Helsingissä heinäkuussa esillä, joten tais olla korkea aikakin jo käydä...
No, kehäkäyttäytymistä oltiin vähän palauteltu mieleen, mutta aika paljon tuo näyttelyhumu vei kuitenkin mehuja koirasta. Kun vielä lisättiin melko pitkä odottelu, niin into kehässä kiertämiseen oli aika matalalla. Saatiin kuitenkin ilman hihnasta kiskomisia tai jumituksia esiinnyttyä, seisominen meni ainakin niinkuin tatilla :D Ihan ok se esiintyi, kivaa energiaa ei vaan ollut havaittavissa.
Tuomari kehui kyllä Frodoa, mutta kaipasi myös reippautta esiintymiseen. Frodolle tuloksena EH, uusilla säännöillä siis sininen nauha. Aluksi luulin jo sen saaneen H'n, mutta kiva että sai vähän paremman (: Tuomari oli kuulemma aika tiukka, joten ihan hyvä tulos. Nämä olikin sitten vikat ja myös ekat näyttelyt nuorissa, seuraavaksi pitääkin mennä jo avoimeen.

Tuomarina oli siis Harry Tast, ja arvostelu kuuluu:
"Erittäin hyväntyyppinen ja hyvinkehittynyt vajaa 2 v. uros. Seistessä tasapainoinen ylälinja. Syvä, lyhyt rintakehä. Pitkä lanneosa. Puhdas pään kiila, voimakas purenta. Hyvä luusto ja karvapeite. Saisi esiintyä ja liikkua reippaammin."

Jipii, meidän Froppa on hyvinkehittynyt, ehkä tämä näyttelytauko teki hyvää ja kerkesi vähän miehistyä :D

Ei kommentteja: