keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Kuulumisia

Tuntuu että blogin viimeisimmästä päivityksestä on taas kulunut hirmuisesti aikaa... Mitään kovin erityistä ei ole nyt tapahtunut, mutta kirjoitan tänne nyt lähinnä vain kuulumisia (:
Viime viikolla saatiin järkättyä yllättävänkin lähellä asuvien Tina-heelerin ja omistajien kanssa tapaaminen, mikä oli niin Frodolle kuin itsellenikin aika piristävää vaihtelua. Frodolla on jäänyt aika vähiin koirakaverien tapaamiset viimeaikoina, ja kyllä sen huomasikin että hauskaa oli! Kauheasti en kuvia ottanut, koska sää oli harmaa, joten tähänkin päätyi vain yksi kuva... Pahoittelen huonoa laatua.

Olen nyt myös taas saanut uutta kipinää tokoiluun Fropan kanssa. Tietysti kaikenlaista on tullut tässä treenattua pitkin vuotta, mutta mitään tavoitteita tai suunnitelmia harjoituksista meillä ei ole ikinä ollut, joten tekeminen on ollut sellaista "tehdään nyt vaikka vähän näitä"-tyyliä. Kun lueskelin Tavoitteena huippukoira-kirjaa (kiitos vinkistä Elinalle ja Marialle ;), tuli semmoinen fiilis, että Frodosta varmasti saisi tosi hyvän tokokoiran, jos vain harjoittelisi säännöllisesti ja saisi motivoinnin ja innon paremmaksi. Joten tavoitteena tälle keväälle on suunnitella kunnon treeniohjelma ja jokaisen kerran harjoitukset kunnolla! Keväällä voisi käydä myös katsomassa Tuusulan kennelkerhon tokoryhmän menoa, jos päästäisiin ryhmään harkkailemaan.

Nyt sunnuntaina on meidän vuoro taas piiitkästä aikaa käydä pyörähtämässä kehässä Lahden ryhmiksessä. Viimeksi Froppa on ollut näyttelyssä Helsingissä heinäkuun lopulla, joten eiköhän ole jo aikakin taas :) Katsotaan jos saan kuvia sieltä, mutta vähintään laitan arvostelun tänne!

Ei kommentteja: