maanantai 20. heinäkuuta 2009

Eläinlääkärikäynti

Käytiin vasta tänään ottamassa Frodolle rabiesrokote, kun ollaan oltu muualla kun se piti antaa. Rokote ei ihme kyllä kutittanut ollenkaan, vaikka siihen oltiin varauduttu :D Lääkärissä meni ihan hyvin, Froppa oli vähän varovaisempi kuin ekoilla kerroilla, mutta ihan reippaasti kuitenkin.
Hampaat eivät vieläkään heilu, ja saatiin ohjeeksi, että jos eivät kahden viikon sisään lähde, niin poistetaan. Toivottavasti irtoaisivat ihan omaa tahtia ! (:

7 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Eppua rabies rokote kutitti ihan kauheesti. Vielä puol tuntiakin lääkärikäynnin jälkeen se rapsutteli itseään!

Veera kirjoitti...

harrietta - aijaa, no mekin kyllä ootettiin aika rajuakin rapsuttelua, mutta ei tullut mitään :D

M.A kirjoitti...

pitäisiköhän meidänkin noudattaa tuota 2 viikon aikaa hampaiden lähdössä.. nyt näyttäisi siltä että Lakulla olisi enää yläkulmurit jäljellä. Toivottavasti itsellään lähtee pois.

Veera kirjoitti...

Meeri - hmm, no ainakin vaikuttaisi että pojat ovat aika samassa tilanteessa.
Heiluuko Lakun kulmurit ollenkaan? Me ollaan heiluteltu niitä monta kertaa päivässä ja siltikin heiluminen on ihan minimaalista, mutta vähän ollaan sentään edistytty :p Ihan oikeaa luutakin on saanut syödä, mutta ei ole auttanut.
Netissä aika monet sanovat että kun uusi hammas on vanhaa puoliväliin, niin pitäisi poistaa, ja tuon mukaan meillä ei mene kuin muutama päivä ennen kuin pitäisi nappaista pois.
Niimpä, toivottavasti nyt vain irtoisivat :D

M.A kirjoitti...

jep, kohta ollaan puolessa välissä uusilla hampailla. Olen leikkinyt punotulla narulla lakun kanssa ja yrittänyt heilutella sillä niitä hampaita, mutta aika tiukasti ne vielä ovat kiinni.

Veera kirjoitti...

Meeri - jep sama juttu. Täytyy nyt seurata, pahasti näyttää kyllä että joutuu ne poistamaan.

M.A kirjoitti...

Lakulla on kasvanut jo puoleenväliin uusi hammas ja ajattelinkin nyt Loimaalla ollessani soittaa täällä jollekin el.lääkärille ja kysäistä mitä asialle täytyy tehdä. Voisi poistaa jo tällä viikolla ne yläkulmurit. Kuinkas on Frodon laita?