keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Frodo 7 kk !

Eilen Fropalle tuli täyteen seitsemän kuukautta, jihuu 8) ! Alkaa olla jo tosi iso mies, nopeasti on mennyt aika siitä kun Frodo meille muutti. Tänään otettiin sitten virallinen poseerauskuva (:



Frodo painaa 7,5 kg ja on hiukan yli 28 cm korkea

Eilen olimme taas tokossa, aiheena seuraaminen. Ensin menimme ihan suoria vain, sekä pysähdyksiä, joissa koiran tuli istahtaa, ja sitten myöhemmin myös käännöksiä. Frodo suoriutui hienosti aina kun malttoi kurssikaverin seuraamiseltaan keskittyä. Aika paljon siihen kyllä menee aikaa, kun Frodon huomiota saa herätellä, ja jotenkin se kaiken muun perässä huuhailu jää helposti päälle. Mutta hyviä pätkiä saatiin myös esim. käännöksissä (:

2 kommenttia:

M.A kirjoitti...

häh.. eihän se Frodo vaan ala ottaa Lakua kiinni painossa :) en ole nyt 2 päivään punninnut mutta viimeksi herraseni painoi 7,7 kg. ja korkeuskin taitaa alittua Frodoon nähden. Se poikahan alkaa kasvaa :) (Laku on ollut todella huono syömään nyt ainakin 3 päivään). Hieno poseerauskuva taas. Se on kyllä oma taitolajinsa että saa koiran huomion tottiskentällä, kun on niin paljon kivoja kavereita ympärillä ;)

Veera kirjoitti...

Meeri - joo no mäkin kyllä ihmettelin tota kokoa, mutta vaaka kyllä selvästi näytti 7,5 kg :D voi tietysti olla että se vähän heittää, kun Frodo punnitaan ihan vain henkilövaa'alla :D Ja tuo huomion saaminen on kyllä haastavaa aika ajoin, mutta silloin kun jaksetaan keskittyä niin treenaaminen on tosi kivaa (8