tiistai 29. syyskuuta 2009

Harjoittelua koiranilmassa

Tänään meillä oli vika kerta pentutokoa, harmi että kurssi loppui jo (: Se meni niin nopeasti. Tänään oli hiukan huono ilma, heti kun aloitettiin alkoi tihkuttaa ja satoi melkein koko ajan... Mutta hyvin siihen nähden Frodo malttoi olla.
Tällä kertaa pidettiin kertausta, käytiin lyhyesti läpi melkein kaikki mitä kurssilla on harjoiteltu. Aloitettiin paikalla istumisesta ja makaamisesta. Istuminen meni ihan hyvin, Frodo vaan tuppasi aika nopeasti nousta pois paikaltaan. Muutama hyvin onnistunut kerta saatiin, että pääsin peruuttamaan ihan pois ja palaamaan Frodon luo ilman että se nousi.
Makuullaolo oli hankalampaa, koska soramaa oli ihan kylmä ja märkä. Frodo ei olisi edes tahtonut laskea pyllyään maahan, vaan kumarteli vain etupäällään :D Joten keskityimme vaan saamaan Frodon maahan ja sitten heti kehuja.
Ohitukset sujuivat tosi kivasti, sen jälkeen tehtiin luoksetuloa suoraan eteen istumaan. Frodo jäi helposti liian kauas, mutta makupalojen avulla saimme sen paremmin eteen.
Viimeisenä oli tarkoitus ottaa vähän seuraamista, Katrin kanssa sujui ihan hyvin, mutta kun itse kokeilin, oli keskittyminen ihan herpaantunut, ja sain tehdä töitä että sain ainoastaan kontaktin hetkeksi. Seuraamista ei sitten meidän osalta otettu, vaan lopetettiin johonkin helppoon. Frodo kun joutuu tekemään noissa jutuissa niin paljon toistoja verrattuna toiseen kurssilaiseen, kun se tekee sekä minun että Katrin kanssa kaikki jutut, joten se väsyy aika äkkiä.
Mutta kiva kurssi oli, nyt jatketaan harjoittelua ihan kotona, ja koitetaan saada kaikki perusjutut hyvin kuntoon. Ehkä ensi keväänä ollaan jo hyvällä mallilla ;)

Ei kommentteja: