lauantai 5. syyskuuta 2009

Pientä epäonnea

Tänään meillä oli tarkoitus lähteä mätsäreihin, mutta mitäs kävikään.
Eilen kun oltiin Frodon kanssa metsässä lenkillä, se kolusi ojanpohjaa, jossa kasvoi sammalta. Yhtäkkiä se pomppasi sammaleelta pois ja noustuaan takaisin polulle Froppa linkkasi toista takajalkaa. Tunnustelin jalan läpikotaisin, mutta se ei ollut arka mistään. Käveltiin sitten pikkumatka pois metsästä, mutta ontuminen jatkui, joten lähdimme kantamaan sitä kotiin. Ilmeisesti jalassa on nyt jonkinasteinen venähdys, joten nyt jäävät lenkit pois ja Frodo saa vain lepäillä. Katsotaan josko vain se auttaisi.
Joten kauan odotetut mätsärit jäivät nyt väliin. Hiukan harmi se oli, mutta onneksi 20.päivä Tuusulassa on toiset mätsärit, joihin toivottavasti päästään.

Jonkin aikaa minulla on ollut myös tekeillä sateen- ja tuulenpitävä takki Frodolle kurakelejä varten. Kangas on vedenpitävää ja reunoissa on heijastinnauhaa että erottuu kunnolla pimeälläkin. Nyt Frodo pääsi sovittelemaan takkia, joten lopussa muutama kuva siitä (:

3 kommenttia:

M.A kirjoitti...

vau! voi kun hieno sadetakki :). Harmi ne mätsärit, mutta onneksi on toiset jo tiedossa :). Kylläpäs Frodo on kasvanut paljon. Ison koiran näköinen jo :) ja ainavaan samaa näköä kun Lakussa ;) Terveisiä täältä, meillä on huomenna taas yhdet mätsärit, onneksi kotikaupungissa Loimaalla!

M.A kirjoitti...

Siis "koti"kaupungissa. :)

Veera kirjoitti...

Hehe kiitoksia (: Onnea teille mätsäreihin !