keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Agikurssin jatkoa

Noniin, nyt on neljä ensimmäistä kurssikertaa takana. Tähän mennessä ollaan menty kaikki esteet, ja kaikki ihan sujuvasti jopa (: !! Lemppareiksi ovat tainneet valikoitua puomi ja A, eli kontaktit jyrää. Tänään mentiin ekaa kertaa myös keinua, mutta se ei ollut ihan niin kiva kun toiset. Myös putki on Frodosta ihan jees.
Ekoissa treeneissä oli vähän palkkaamis/haahuilu-ongelmaa, Frodo ei pysynyt ihan hereillä ja oli jopa vähän alavireinen harjoituksissa. Nyt sen into on kyllä noussut, mutta mukana on tullut myös ongelmia... Froppa nimittäin kiihtyy ihan hirmuisesti parin muun uroskoiran suorituksista, että se ei voi hillitä itseään ja rupeaa vain haukkumaan ja pomppimaan miten sattuu. Tänään se jopa karkasi yhden koiran luo ärisemään, oli kuin jostain kauhukuvitelmista lähes koko treeni. Meidän aina niin kiltti ja kaikille ystävällinen koira on löytänyt uusia puolia itsestään :s Myönnän kyllä, että kyseinen koira oli aika provosoiva, ei vihainen mutta haahuili kokoajan muiden luona, jne. Tein sitten kaikenlaisia kontaktijuttuja, niin kauan kun puuhaan jotain on suurimmaksi osaksi ihan ok, mutta jos hetkeksikään seisahtuu ja Frodo pääsee katsahtamaan muiden menoa, niin se on siinä sitten... En tiedä miksi tänään oli pinna niin tiukalla, toivotaan että oli poikkeuskerta.
Viimekertaiset treenit olivat taas ihan huiput, eikä ollut mitään ongelmaa. Renkaan kanssa aluksi meni pari kertaa välistä, mutta viimeksi hyppäsi tosi hyvin (: Muuri ja pituus sujuivat myös, pituudella vähän meinasi ottaa vauhtia esteestä, mutta kaataminen auttoi ja meni puhtaasti yli. Pussia menee myös hyvin, mutta vähän tarvitsee vielä pussin suulle raotusta.

Nyt tuntuu että pitäisi mennä vaan katselemaan toisten treenejä, tehdä kontaktijuttuja ja totutella ettei kaikesta tarvitse kimmastua. Vikalla kerralla on kisat, tosin vain leikkimieliset, mutta täytyy varmaankin vähän harjoitella, että pysyy hanskassa varmasti...


Loppuun vähän kevennystä, löysin koneelta kuvia joita en ollutkaan vielä ladannut tänne (: Eli kesäiseltä uimareissulta:

Vielä poseeraus ihanaa merimaisemaa vasten (:

2 kommenttia:

M.A kirjoitti...

Toi agility on kyllä jännää puuhaa :) LAkun ja Einon kanssa alotetaan taas Lakun pentuaikojen jälkeen agility. Kyllä me ollaan keppejä, puomia ja hyppyjä menty silloin kun on ollut tokoa ja kivaa on ollut, olen kyllä huomannut tuon murisemisen ja ärisemisen Lakussakin, luulin että se on Einosta johtuvaa kun eino haukkuu kaikille, mutta ei se voi kyllä olla.
Meilläkin epäviralliset kisat tulossa en tiedä osallistutaanko kun ei olla kuitenkaan tehty vuoteen mitään. katsotaan kuinka ensimmäinen kerta menee :) hienoa että Frodo viihtyy ja saa lisävirtaa ja mielekästä tekemistä. Toivon niin paljon meidänkin pojille kivoja treenikertoja. Ehkä se on kuitenkin musta sitten kiinni :) hih..

Veera kirjoitti...

Meeri - jep, tykkään kyllä kanssa agilitystä, mutta tuo Frodon käytös vähän haittaa menoa... :s
Kiva että tekin pääsette myös ageilemaan, varmaan pojat tykkää (: ! Ja menkää ihmeessä kisailemaankin jos vaan sujuu ;)