keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Kasvava hauvavauva

Tänään oltiin Sannin ja Epun kanssa Talmassa hiekkakuopilla käymässä. Aluksi Frodo oli taas tosi arka, mutta kun annettiin sen omaan tahtiin tutustua niin uskalsi mennä ihan Epun luo ja vähän yritti leikkiä. Eppu vaan oli vähän purevalla päällä, niin Frodonkin niskanahka sai pari kertaa tuntea sen hampaat, mutta onneksi ei välittänyt mitään. Harjoiteltiin vähän myös luoksetuloa, istumista ja seuraamista, ja kaikki sujui hyvin häiriöstä huolimatta. Lopussa Frodo väsähti ja sitten lähdettiinkin jo kotiin. Automatkat meni nyt ihan ilman pahoinvointia, paitsi toisaalta ne olivatkin nyt vain n. 15 min kerralla.

Frodo on kasvanut kyllä paljon, ainakin siltä tuntuu. Sen jalat ovat venyneet ja toinen korva on jo pystyssä, toinen vielä lurpattaa vähän. Frodon karva ainakin näyttää vähitellen muuttuvan enemmän samanlaiseksi kun sen emolla Selmalla, jolla on selästä ihan karkea karva.

Lopuksi vielä viikottainen kasvumittaus, eilen kun en kerennyt sitä laittaa (=9 viikon iässä Frodo painoi 2,4 kg ja oli n. 19 cm korkea.

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Hieno poseeraus:)