lauantai 25. huhtikuuta 2009

Uusi leikkikaveri

Eilen meillä kävi äidin kaverin Ritan koira Dandie, joka on labbiksen ja kultaisen noutajan sekoitus. Dandietä kohtaan Frodo oli heti reippaampi, toisaalta Dandie ei ollut ihan niin villi alkuun kun muut Frodon näkemät koirat. Ne tutustuivat tosi nopeasti ja sitten saivat vapaasti juoksennella pihalla. Koirat innostuivat kaivamaan ison kuopan puskan juurelle, tai Dandie enimmäkseen kaivoi ja Frodo vaan auttoi (: Lopussa Dandie riehaantui oikein ja Frodokin pari kertaa sitä komensi, ettei liian rajusti leikittäisi.

Aikaisemmin käytiin päivällä vielä ostamassa Frodolle kuljetusboksi, sen pitäisi aikuisenakin mahtua siihen. Boksi on lentokoneeseenkin käyvä, vaikka tuskin sen kanssa tuleekaan lentäen matkusteltua.

Tänään sitten vauva pääsi ekaa kertaa tallille mukaan. Se oli tosi reipas, aluksi vaan kohti tulevat hevoset pelottivat, mutta tallissa uskalsi vähän haistellakin hepsuja. Frodolla oli siellä paljon ihmiskavereitakin, joista se oli ihan innoissaan.

1 kommentti:

Maria&Selma kirjoitti...

Terveiset Seinäjoelta! Seurailemme Selma-äidin kanssa innokkaasti Frodon kuulumisia, kiva nähdä miten paljon pentueen pikkuisin poika on jo miehistynyt :)