lauantai 18. huhtikuuta 2009

Korvat jo melkein pystyssä

Frodon kanssa on nyt sujunut hienosti. Olemme harjoitelleet istumista, joka onnistuu jo melko hyvin, luoksetuloa ja hihnassa kulkemista. Pari kertaa pihalla Frodo on kuitenkin ollut tulematta luokse, kun on löytynyt jotain tosi mielenkiintoista haisteltavaa. Meillä on nyt semmoinen vinkuva ekstralelu, jota käytetään vain harvoin, ja sen kanssa Frodo sitten tulikin luokse (:
Frodo oppii kaiken tosi nopeasti, mutta sen kanssa pitäisi olla tosi nopea, että palkinto tulee oikeaan aikaan. Ruokakin sille on alkanut maistumaan tosi hyvin, nyt menee jo joka kerta kuppi ihan tyhjäksi (:

Frodo ei enää "hauku" niin paljon, jos sitä voi haukkumiseksi sanoa. Se enemmänkin ulisee ja välillä haukahtaa kimeästi. Olemme yrittäneet jättää sen metelöinnin ihan huomiotta, ja näyttää, että se kyllä auttaa.

Torstaina kaverini Sonja oli käymässä ja Frodo sai tutustua häneen. Heti kun tulimme sisään Frodo ryntäsi moikkaamaan, tahtoi syliin ja antoi pusuja (: ♥ Ei mitään ongelmia ollut, että olisi ujostellut, tms, vaan menee innokkaasti katsomaan. Naapurikin kävi pihassa kun olimme ulkona ja häneenkin Frodo suhtautui reippaasti.

Huomenna kaverini koira Oona tulee käymään meille, ja toivottavasti Frodo pääsisi leikkimään sen kanssa. Oona on kyllä tosi kiltti ja reipas australianterrieri, että eiköhän kaikki suju ihan hyvin.

Frodo kasvaa nyt hurjaa vauhtia, se näyttää jo ihan erilaiselta kuin ekana päivänä otetuissa kuvissa. Laitan loppuun vielä uusimpia kuvia tältä päivältä.

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Ihana pikkuinen Frodo! Pojalla näyttää olevan hauskaa lelujensa kanssa;)