tiistai 14. huhtikuuta 2009

Kertomus Frodon alkutaipaleesta

Noniin, nyt tuleekin pidempi selostus (: Pennun nimi on vielä tällä hetkellä Frodo, mutta tänään olisi tarkoitus miettiä mikä sen lempinimeksi jää.

Sunnuntaina haimme Frodon Elinan luota, ja vähän neljän jälkeen lähdimme ajelemaan kotia kohti. Aluksi vauva vaikutti väsyneeltä, mutta autossa se ei tahtonutkaan nukkua. Ensimmäisen tunnin aikana Frodo oksensi 4 kertaa, jonka jälkeen pysähdyttiin pissalle ja se sai vähän vettä. Autossa tuli vielä vähän paha olo, mutta viimeiset kaksi tuntia Frodo oli tosi nätisti ja nukkui vaan minun ja Katrin välissä.
Kun pääsimme kotiin, Frodo pääsi tutustumaan taloon, se kierteli reippaasti ympäriinsä ja oli tosi hienosti. Lelut eivät vielä kiinnostaneet, taisi olla muuta mielessä (8 Ruoka ei illalla maistunut kunnolla, vain alle puolet ruokamäärästä meni.
Sunnuntain ja maanantain välisen yön Katri nukkui Frodon kanssa, ja yö meni tosi hyvin, ei itkenyt, eikä mitään.

Maanantaina Frodo oli selvästi reippaampi, leikki jo villisti leluilla, ja myös hieman jyrsi sormia. Se myös huomasi että sehän osaa melkein jo haukkua, ja nyt se aina välillä haukahtelee avuttomasti kimeitä vauvanhaukkuja. Ruoka ei vieläkään maistunut, yhdellä ruualla kävi vain vilkaisemassa kuppiin, eikä syönyt mitään.
Illalla Frodo oli tosi villillä tuulella, haukkui sohvan takana ja juoksenteli telkkaripöydän takaa edes takaisin 8D Illalla nukuin itse pennun kanssa, illalla oli edelleen villi, mutta yö meni ihan hyvin. Frodo oli pidätellyt melkein ilta kymmenestä kuuteen ! Olin kyllä ihmeissäni kun niin kauan jaksoi.

Tänään sitten Sannin jackrusseli Eppu kävi leikkimässä Frodon kanssa. Eppu oli alussa hieman innokas, ja Frodoa se taisi vähän pelottaa. Se alkoi pikkuhiljaa laittaa vähän vastaan Epulle, murisi ja haukahteli. Yhtäkkiä huomasimme Epun päässä verta, ilmeisesti Frodon hammas oli raapaissut sen päähän pikkuisen haavan.
Aiotaan kokeille uudelleen joku kerta, jos vaikka Frodo saisi ensin kokemuksia vähän rauhallisemmista koirista.

Maanantaina napsin vähän kuvia Frodosta, tässä tämmöinen pieni poseeraus:

Frodo painoi hieman epätarkalla vaa'alla 1,9 kg ja oli 18 cm korkea.1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Suloinen pikku Frodo ja ihania kuvia! Paljon tsemppiä sinne täältä lapsuuden kodista!