tiistai 1. syyskuuta 2009

Tokoharjoittelua


Vähän aikaa on vierähtänyt viimeisestä blogipostauksesta, jotenka nyt on pakko ilmoitella jotain (:
Tänään aloitettiin pentutottelevaisuuskurssilla, joka pidetään ihan lähellä, Keravalla. Kurssille oli ilmottautunut kaksi muutakin koirakkoa, mutta tällä kertaa kumpikaan ei päässyt paikalle. Saimme siis Frodon kanssa ihan yksityisopetusta (: Paikan ympärillä tosin pyöri muitakin koiria, mikä oli ihan kiva että saatiin vähän häiriötäkin mukaan.
Tällä kertaa oikeastaan enimmäkseen ohjaaja kertoi ja saimme kysellä häneltä kaikenlaista. Harjoittelimme myös kontaktia ja sivulle tulemista. Välillä keskittyminen katosi hiukan, mutta myös paljon hyviä pätkiä saimme treeniin. Olimme harjoitelleet ohjaajan mielestä hyvin jo juttuja, joten kurssin asioiden ei pitäisi olla mitenkään erityisen vaikeita.
Kurssia jatkuu nyt vielä neljä viikkoa, luvassa on mm. seuraamista, maahanmenoa, istumista, luoksetuloa sekä ohituksia. Vaikutti tosi kivalta, joten toivottavasti saamme ohjauksesta kaiken hyödyn irti.

Lauantaina ollaan menossa ekoihin näyttelyihin, ihan vaan mätsäreihin aluksi (: Saattaa olla että jo marraskuussa pääsemme myös virallisiin vierailemaan.

3 kommenttia:

M.A kirjoitti...

Marraskuun 29 pvä on Turussa kansainvälinen koiranäyttely. Oon ajatellut mennä Lakun kanssa sinne, olisitteko mahdollisesti tekin tulossa?

Veera kirjoitti...

Hmm, Maria niistä näyttelyistä puhui, Turussa olivat kuitenkin, mutta mielestäni aikasemmin kuin tuo 29 päivä. Mutta ehkäpä samat näyttelyt kyseessä :D

M.A kirjoitti...

hahhhaa.. täytyi jo tuossa ensimmäisessä viestissä mainitä kuinka hieno kuva tuo on, mutta unohdin.. Aivan mahtava. Lakukin on aina ihan naamassa kiinni ja pusuttelee.